PIZZERIA MIMO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3988 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Mimo. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 21:13 Bezorging is altijd goed
23 mei 2024 om 19:47 Vaak lekker gegeten maar dit keer helaas slechte pasta en langzame/onbeschoftr bezorging. Pizza was wel goed
19 mei 2024 om 22:01 Superlekker eten, erg snel bezorgd.
19 mei 2024 om 19:05 Lekker warm en smakelijk
19 mei 2024 om 12:02 Ik was op werk en die pasta komt zonder vork . Ik bestel zo vaak . Ik heb de restaurant gebeld en de jonge zegt sorry ik breng je een vork geen probleem.na 30 minuten wachten ik heb hem nog een keer gebeld het restaurant is dicht. Ik krijg niks.
18 mei 2024 om 19:50 Altijd goed
18 mei 2024 om 8:07 Ik geloof dat we eindelijk een goede pizzaria hebben gevonden. lekkre bodem en goed heet als moesten ze van ver komen. en dan ook nog voor een goede prijs ga zo door Mimo
12 mei 2024 om 21:08 De pita kaas gezond smaakte heel muffig, ijsbergsla was niet meer vers en de kaas was ver te zoeken. De pita Super Doner was ook voor het eerst minder vers !
12 mei 2024 om 20:37 Binnen 30 minuten bezorgt , gloeiend heet ! Top pizza zoals altijd
11 mei 2024 om 22:17 Super Goede Pizza
11 mei 2024 om 21:35 Snelle bezorging en erg warm. Vriendelijke dame. Pizza zelf was niet lekker. Smakeloos en alsof er amper tomatensaus en kaas op zat.
9 mei 2024 om 20:57 het eten was aardig goed pizza beetje verband Vond het wel gierig met de knoflooksaus 1 klein bakje voor een hele calzone shoarma